Jouröppet kvällar och helger. Journummer 0410-33 02 80

 • Våra tjänster

  Våra tjänster

  Vi erbjuder kvalificerad rådgivning och handläggning inom ett brett spektrum av juridiska områden. Våra medarbetare har mångårig erfarenhet.

  Kontakta oss Besök vår hemsida

Våra tjänster

Vi erbjuder kvalificerad rådgivning och handläggning inom ett brett spektrum av juridiska områden. Samtliga av våra medarbetare har mångårigerfarenhet och har genomgått högskole- och universitetsutbildning.

Vi bistår med juridisk hjälp inom:

 • Affärsjuridik
 • Avtals- och entreprenadrätt
 • Familjerätt
 • Målsägandebiträde – Om utsatt för brott
 • Avtal- och köprätt för privatpersoner
 • Fastighetsrätt
 • Trafikskador

Rättshjälp för företagare

Oavsett om det är ett handelsbolag eller ett aktiebolag bör delägarna tänka på om något oförutsett inträffar. Det kan till exempel röra sig om en delägare som blir sjuk eller skiljer sig, dödsfall eller pantsättning.

Sådana situationer kan man skydda sig mot genom ett partneravtal mellan dig och dina partners, för att slippa dyra tvister och ovänskap.

Rättshjälp för privatpersoner

Vi jobbar med civilrättsliga frågor som rör familjen och vi utgår alltid från barnens bästa och lägger stor vikt vid deras välbefinnande. Familjerätt innefattar bland annat tvister om vårdnad, eller vem som ska få ta hand om barnen efter ett dödsfall till exempel.

I familjerätt ingår det också bodelning som avgör vem skall få ansvaret över bostaden vid en tvist.

Även under pågående relation bör man diskutera vad som skall ske med alla tillhörigheter utifall något oförutsett inträffar. Ett samboavtal löser många av de dyra tvister som kan komma upp när två personer flyttar isär eller skiljer sig.

Utsatt för brott

När en privatperson blir utsatt för brott faller det inom ramen för civilrätt. Har du blivit utsatt för brott med personskada som följd ger vi dig råd och hjälp med vad du ska göra. Vi kan också föra din talan i egenskap av målsägandebiträde.

Hör av dig till oss

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Vi ser fram emot att höra från dig. Vi är här för att hjälpa dig med ditt ärende.

Advokatrådet

Advokatrådet hjälper dig när du är i behov av en advokat i Helsingborg. Varmt välkommen att boka tid för en rådgivning.

Kontaktinformation

Advokatrådet
Johan Kocksgatan 42
231 53 TRELLEBORG
0410-138 00

Kontakt

Har du några frågor gällande vår verksamhet? Hör av dig via mail eller telefon så lovar vi att göra vårt bästa för att möta dina behov. Välkommen!