Jouröppet kvällar och helger. Journummer 0410-33 02 80

 • Om oss

  Om oss

  Vi erbjuder kvalificerad rådgivning och handläggning inom ett brett spektrum av juridiska områden. Våra medarbetare har mångårig erfarenhet.

  Kontakta oss Besök vår hemsida

Om oss

Vi hjälper våra kunder i Helsingborg i frågor som rör familjerätt, och alla våra medarbetare har långerfarenhet av att hjälpa privatpersoner och företag med rättsliga ärenden. Vårt team står redo för att hjälpa dig med dina behov och önskningar. Vårt team av jurister består av medarbetare med lång erfarenhet av att jobba med juridiska frågor.

Advokater du kan lita på

Kunskap, förtroende och effektivitet är våra tre värdeord. För oss är det viktigt att den kunskap vi förmedlar till våra klienter bygger på fakta och inte antaganden. För ett lyckat samarbete är det viktigt att du som kund kan känna att du har ett förtroende till oss, du. Vi vill att du alltid ska känna att du kan ställa frågor till oss och be om råd när det är något du är osäker på eller har funderingar kring.

Ibland kan en klient ha lite tid på sig att förbereda och då är det viktigt med jurister och advokater som är flexibla, effektiva och som kan agera och vara på plats snabbt.

Andra juridiska områden som vi är verksamma inom är:

 • Migrationsrätt
 • Brottmål
 • Särskild företrädande för barn
 • LVU, LVM, LPT och LRV
 • Rättshjälp och rättskydd

En mångsidig advokatbyrå

Vi är en advokatbyrå i Helsingborg som hjälper dig med alla dina juridiska frågor. Ring oss för att komma i kontakt med någon av våra advokater. Alla våra jurister och advokater har tystnadsplikt, du kan alltid lita på att det som sägs stannar mellan dig och advokaten.

Advokatrådet

Advokatrådet hjälper dig när du är i behov av en advokat i Helsingborg. Varmt välkommen att boka tid för en rådgivning.

Kontaktinformation

Advokatrådet
Johan Kocksgatan 42
231 53 TRELLEBORG
0410-138 00

Kontakt

Har du några frågor gällande vår verksamhet? Hör av dig via mail eller telefon så lovar vi att göra vårt bästa för att möta dina behov. Välkommen!