Jouröppet kvällar och helger. Journummer 0410-33 02 80

 • Advokat i Helsingborg

  Anlita en advokat

  Att anlita en advokat är inte svårt. Du kan när som helst ringa till oss och berätta om ditt ärende. Då får du direkt i telefonen svar på vad vi kan göra för att hjälpa dig.

  Kontakta oss Besök vår hemsida

Advokat Helsingborg

Är du i behov av en advokat i Helsingborg? Då finns det goda att skäl att kontakta oss på Advokataktiebolaget Advokatrådet. Vi besitter bred kompetens och använder vår expertis för att, såväl kostnads- som tidseffektivt, lösa våra klienters eventuella juridiska problem. Tveka inte att kontakta oss med eventuella frågor. Vi är fullt medvetna om att den juridiska jargongen kan kännas byråkratisk och svår att förstå sig på. Oroa dig inte! Vi ser alltid till så att kommunikationen förblir tydlig mellan ombud och klient. Välkommen!

Vem får kalla sig advokat?

Advokatens arbete skall utföras inom ramen för de etiska regler som ska skydda klientens intressen. Alla advokater i Sverige står under tillsyn av Advokatsamfundet. I Sverige är det inte möjligt att kalla sig advokat om man inte är medlem i samfundet, och det ställs i övrigt väldigt höga krav på den som vill kalla sig advokat.

Alla våra advokater och jurister har flerårig högskole- eller universitetsutbildning samt erfarenhet från det verksamma yrkeslivet.

Bred kompetens och expertis

På vårt kontor i Helsingborg jobbar våra advokater bland annat med civilrättsliga frågor som familjerätt. Vi har emellertid ett bredare verksamhetsområde än så. Vi kan exempelvis vara våra klienter behjälpliga inom följande fält:

 • Brottmål
  • Målsägandebiträde
 • Fastighetsrätt
 • Familjerätt
 • Köp- och Avtalsrätt
 • Trafikskador

Ha i åtanke att ett flertal juridiska områden tenderar att flyta samman. Kontakta oss om du är osäker på huruvida du kan nyttja våra tjänster.

Vänd dig till Advokatrådet då du behöver en advokat i Helsingborg!

Hur du hittar rätt advokat

En advokat kan arbeta inom flera olika områden. En del advokater jobbar uteslutande med privatpersoner och civilrättsliga fall, medan andra enbart jobbar med företagsrelaterade frågor. Vilken typ av advokat du behöver beror på vilken typ av ärende som du behöver hjälp med. På Advokataktiebolaget Advokatrådet kan vi det mesta. Hos oss finner du att våra jurister och advokater har en bred kompetens inom de allra flesta områden.

Att anlita en advokat är inte svårt. Du kan när som helst ringa till oss och berätta om ditt ärende. Då får du direkt i telefonen svar på vad vi kan göra för att hjälpa dig. Nästa steg är att boka in ett möte där vi sätter oss ner och pratar om ditt ärende och hur vi bäst går vidare därifrån.

Advokataktiebolaget Advokatrådet - Din advokat i Helsingborg

Advokatrådet

Advokatrådet hjälper dig när du är i behov av en advokat i Helsingborg. Varmt välkommen att boka tid för en rådgivning.

Kontaktinformation

Advokatrådet
Johan Kocksgatan 42
231 53 TRELLEBORG
0410-138 00

Kontakt

Har du några frågor gällande vår verksamhet? Hör av dig via mail eller telefon så lovar vi att göra vårt bästa för att möta dina behov. Välkommen!